Solutie tonica JUST Glycolic Acid 20% Toning, Revox, 30ml
  • Nou

Solutie tonica JUST Glycolic Acid 20% Toning, Revox, 30ml

29,99 lei
Cantitate
0 review(s)
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare de minim 200 lei :
Livrare standard intre 30-07-2021 si 04-08-2021

Acidul Glicolic este unul dintre cei mai utilizati Alfa Hidroxi Acizi, fiind unul dintre cei mai eficienti acizi AHA, avand cele mai mici molecule, astfel penetrand pielea in profunzime.
Produsul este potrivit pentru a exfolia si regenera tenul.

REV101425

Solutie tonica JUST Glycolic Acid 20% Toning, Revox, 30ml

Acidul Glicolic este unul dintre cei mai utilizati Alfa Hidroxi Acizi, fiind unul dintre cei mai eficienti acizi AHA, avand cele mai mici molecule, astfel penetrand pielea in profunzime. Rolul lui este de a rupe legaturile formate intre celulele devitalizate ale pielii, realizandu-se astfel procesul de exfoliere, accelerand procesul de reinnoire celulara pentru un ten proaspat, uniform, revitalizat.

Se recomanda utilizarea lui impreuna cu JUST Argan Oil, JUST Blend Oil sau JUST Hyaluronic Acid, ca parte a rutinei de zilnice de ingrijire. A nu se utiliza impreuna cu JUST Salycilic Acid, pentru a evita deshidratarea excesiva a tenului.

Modalitate de utilizare: Se aplica pe tenul curat 4-5 picaturi, seara prin masaj lejer, evitand zona ochilor. Intoleranta individuala  poate aparea; in caz de disconfort se recomanda intreruperea utilizarii produsului. A nu se utiliza mai mult de 1 luna/ 2-3 ori pe an.

Atentionari: A nu se aplica pe pielea sensibila, iritata, cuperotica, expusa la soare. A nu se aplica in sezoanele calde: primavara-vara. Odata cu utilizarea JUST Glycolic Acid se recomanda utilizarea si a unui produs cu factor de protectie solara Spf 50 pe parcursul zilei. Pe perioada utilizarii produsului nu se recomanda expunerea la soare.

  • Fara parabeni.
  • Nu contine uleiuri minerale.
  • Cruelty free.

 

Ingrediente: Aqua, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Potassium Hydroxide, Xanthan Gum, Ppg-1-peg-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Disodium Edta.

16 alte produse in aceeasi categorie: