Exfoliant JUST salicylic acid peeling solution, Revox, 30ml
  • Nou

Exfoliant JUST salicylic acid peeling solution, Revox, 30ml

29,99 lei
Cantitate
0 review(s)
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare de minim 200 lei :
Livrare standard intre 30-07-2021 si 04-08-2021

Acidul Salicilic inlatura prin procesul de exfoliere celulele pielii devitalizate si excesul de sebum, reducand aparitia comedoanelor, punctelor negre, cosurilor, tenul aratand mai proaspat, luminous, revitalizat.

REV101395

Exfoliant JUST salicylic acid peeling solution, Revox, 30ml

Acidul Salicilic intra in grupa Acizilor Beta-Hidroxi (BHA), derivati din surse naturale precum scoarta de salcie, scoarta de mesteacan. Acidul Salicilic este un exfoliant eficient ce penetreaza porii blocati ai tenului gras, pentru a-i curata in profunzime. Acidul Salicilic inlatura prin procesul de exfoliere celulele pielii devitalizate si excesul de sebum, reducand aparitia comedoanelor, punctelor negre, cosurilor, tenul aratand mai proaspat, luminous, revitalizat.

Se recomanda utilizarea produsului impreuna cu JUST Argan Oil, JUST Aid Hialuronic ca parte a rutinei zilnice de ingrijire.

Modalitate de utilizare: Se aplica pe tenul curat prin masaj lejer 4-5 picaturi.Intoleranta individuala poate aparea; in caz de disconfort se recomanda intreruperea tratamentulul. Se recomanda realizarea unui test de sensibilitate inaintea utilizarii produsului.  Se aplica o cantitate mica de produs pe zona de interior a cotului ; in cazul in care nu apar iritatii in decurs de 24 de ore, se poate continua cu utilizarea produsului si pe ten. A nu se aplica pe zona iritatata, inflamata, expusa la soare. In cazul in care apare senzatia de arsura Se intrerupe imediat utilizarea rosusului si se spala zona cu apa din abundenta. A se evita contactul cu ochii.

Atentionari: A nu se utiliza impreuna cu alti Acizi directi. A nu se utiliza pe tenul sensibil, iritat, descuamat, expus la soare. Pentru a preveni deshidratarea excesiva a tenului, nu se recomanda exfolierea excesiva a tenului inaintea utilizarii JUST Salicylic Acid.

  • Fara parabeni.
  • Nu contine uleiuri minerale.
  • Cruelty free.

 

Ingrediente: Aqua, Propylene Glycol, Sodium Salicylate, 2% Salicylic Acid, Xanthan Gum, Ppg-1-peg-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Disodium Edta.

16 alte produse in aceeasi categorie: