Săpun Negru African 150 gr
  • Nou

Săpun Negru African 150 gr

22,11 lei
Cantitate
0 review(s)
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare de minim 200 lei :
Livrare standard intre 30-05-2022 si 02-06-2022
Realizat manual de cooperative de femei din nordul Ghanei, din materii prime recoltate la nivel local: unt de shea, ulei de nucă de cocos, ulei din sâmburi de palmier și potasă din păstaie de cacao. Săpunul negru tradițional, complet natural, este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele, pentru utilizare generală pe față și corp, este ideal pentru cei cu ten gras sau acneic.
X-4369

Săpunul negru este realizat manual de cooperative de femei din nordul Ghanei, din materii prime recoltate la nivel local: unt de shea, ulei de nucă de cocos, ulei din sâmburi de palmier și potasă din păstaie de cacao.

Săpunul este preparat prin procesul de saponificare la cald. Uleiurile sunt topite, soluția de potasă este adăugată la uleiurile calde, ingredientele sunt fierte împreună, iar săpunul rezultat este lăsat să se răcească și să se solidifice în timp ce este amestecat. Masa de săpun se toarnă apoi în matrițe de diferite forme și dimensiuni.

INCI: Potassium Shea Butterate, Potassium Cocoate, Potassium Palm Kernelate, Theobroma Cacao Husk

Săpunul negru tradițional, complet natural, este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele, pentru utilizare generală pe față și corp, este ideal pentru cei cu ten gras sau acneic.
Nu conține parfumuri și nici alți aditivi.

6 alte produse in aceeasi categorie: