Uleiuri esențiale Sunt 165 produse.

Interesul și popularitatea pentru beneficiile uleiurilor esențiale este într-o continuă creștere, iar acest lucru nu este deloc întâmplător. Aceste uleiuri provin din plante și alte materiale naturale printr-un proces cunoscut sub numele de extracție. Acum multe secole în urmă, multe culturi au folosit uleiuri esențiale pentru beneficiile lor cunoscute pentru sănătate, în special pentru beneficiile mentale, fizice și emoționale pe care s-a dovedit că le pot oferi aceste produse. Unele dintre cele mai sigure și eficiente uleiuri esențiale le puteți găsi și în oferta noastră de produse. Produsele de la Mayam sunt apreciate pentru eficiența și calitatea lor, iar prețul lor este unul potrivit pentru toate categoriile de consumatori. Aromele folosite la baza acestor uleiuri sunt importante pentru că pot avea efecte diferite. Unele vă pot ajuta să vă odihniți mai bine, în timp ce altele vă pot ajuta să scăpați de anumite dureri sau să fiți mai concentrați la locul de muncă.

Ce sunt uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale sunt extracte concentrate de plante care au fost folosite în diferite moduri de multe generații. Potrivit Institutului Național de Științe ale Sănătății Mediului, uleiurile esențiale sunt produse prin presare mecanică sau distilare. Este nevoie de o cantitate masivă de plantă pentru a produce un extract concentrat. Există zeci de uleiuri esențiale, dar unele dintre cele mai comune tipuri includ lavandă, diferiți arbori, tămâie, eucalipt și lămâie. Fiecare ulei esențial are o compoziție chimică unică, iar compoziția distinctă influențează cum miroase uleiul, cum este absorbit și ce efect poate avea asupra organismului. Susținătorii cred că anumite uleiuri pot fi folosite pentru a îmbunătăți starea de spirit, pentru a spori un sentiment de relaxare și calm și chiar pentru a calma durerea. Uleiurile esențiale au fost folosite în scopuri terapeutice de aproape mii de ani în întreaga lume în orice, de la cosmetice și parfumuri și au fost incluse și în practicile spirituale, igienice și ritualice.

Principalele beneficii pentru sănătate ale uleiurilor esențiale

Uleiurile esențiale sunt cunoscute pentru o serie lungă de beneficii pe care le aduc asupra sănătății utilizatorilor. Pe lângă faptul că acestea combat bacteriile și virusurile, ele sunt recomandate și pentru reducerea inflamațiilor, a greței, pentru stimularea stării de spirit sau sporirea performanțelor profesionale. Mai mult decât atât, uleiul esențial poate emana și un miros plăcut în mediile în care este folosit. Parfumul lor este ușor de sesizat, produsul poate fi folosit în diferite forme. Nu irită căile respiratorii și poate fi folosit atât în locuință, cât și la locul de muncă sau în mașină.