Societatea Comerciala MARA ANAIS SRL opereaza Site-ul pentru a comercializa produse bio, naturiste si cosmetice bio pentru clientii de retail.
Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse reglementarilor legale si regulamentelor in vigoare existente in materie si de acesti termeni si conditii de utilizare, inclusiv orice politicisau alte conditii mentionate in prezentul document si disponibile pe Site, conform modificarilor intervenite in decursul timpului ("Termeni de utilizare").Va rugam sa cititi acesti Termeni de utilizare cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi Site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati Site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni de Utilizare. Prin acceptarea Termenilor de Utilizare, sunteti de acord sa respectati Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru, la momentul vizitei dvs.
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment Site-ului nostru si Termenilor de Utilizare prin postarea pe Site-ul nostru, fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata. Asigurati-va ca recititi Termenii de Utilizare in mod regulat deoarece daca accesati sau utilizati acest Site se va considera ca ati fost de acord cu Termenii de Utilizare in versiunea publicata pe Site-ul nostru la momentul vizitei dvs.
Atunci cand vizitati Site-ul nostru pentru prima data va aducem la cunostinta in mod special faptul ca folosim cookie-uri. Continuand sa utilizati Site-ul nostru acceptati si sunteti de acord cu Politica privind Cookie-urile. Vom continua sa va aducem la cunostinta acest lucru de fiecare data cand vizitati Site-ul nostru, pana cand confirmati luarea la cunostinta.
1. Dreptul de autor al MARA ANAIS SRL asupra informatiilor publicate pe Site
Intregul continut al site-ului BioPharm.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea MARA ANAIS SRL si a furnizorilor sai si este protejat de legislatia aplicabila drepturilor de autor si de alte legi privind proprietatea intelectuala si industriala in vigoare. Folosirea fara acordul MARA ANAIS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului BioPharm.ro numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa: contact@BioPharm.ro.
2. Plata produselor
Produsele comandate se achitata integral, anterior livrarii. In caz contrar, nu se va putea efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe Site conform acestor termeni de utilizare se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. MARA ANAIS SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii urmand a fi trimisa catre  la adresa de e-mail contact@BioPharm.ro. In aceasta ultima situatie, livrarea va fi efectuata numai dupa incasarea sumei aferente comenzii in contul MARA ANAIS SRL.
Pentru detalii suplimentare a se vedea rubrica Cum platesc.
3. Garantia produselor
Conditiile de garantie acordate produselor livrate sunt in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si O.G. 21/1992 privind protectia consumatorilor, actualizata. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona eventuala reclamatie.
4. Comentariile clientilor pe Site
Clientii care acceseaza Site-ul pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe Site dupa o aprobare prealabila. MARA ANAIS SRL isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
MARA ANAIS SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la niciun fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe Site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca clientul confera societatii MARA ANAIS SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a le distribui prin orice mijloc media oriunde.
Clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
5. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul site-ului BioPharm.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta legislatia aplicabila in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.
Utilizarea newsletter-ului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea Site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. MARA ANAIS SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe Site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului BioPharm.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului BioPharm.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, MARA ANAIS SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.
MARA ANAIS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca  MARA ANAIS SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.
6. Solutionarea litigiilor
MARA ANAIS SRL va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acesta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantelor judecatoresti competente.
Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, MINKO NET S.R.L. ofera clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniunea Europena si un comerciant stabilit in Uniune Europeana. In acest sens se poate utiliza urmatorul link catre platforma SOL:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage 
7. Acesti Termeni de utilizare contin intreaga intelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa in Termenii de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord in scris intre dvs. si noi.