Categorii

Informatii si livrare
icon-1.png
Livrare oriunde in Romania in 1-5 zile
icon-2.png
Oferta BioPharm.ro cuprinde doar produse bio/organice.
icon-3.png
Transport GRATUIT pentru comenzile cu o valoare de minim 200 lei
icon-1.png
Ai dreptul de a returna produsele sigilate în termen de 14 zile lucrătoare*

Produse noi

Produse noi
Toate produsele noi

Cum platesc - MARA ANAIS SRL

Va punem la dispozitie mai multe metode de plata a comenzilor dumneavoastra. 

1. Numerar, la livrare / ramburs la primirea coletului 

  • Achitati contravaloarea comenzii la curier in momentul primirii coletului. In cazul in care nu sunteti la adresa in momentul sosirii curierului, puteti apela la o alta persoana pentru receptionarea acestuia. 

2. Plata online cu cardul 


  • Puteti efectua plata online cu cardul dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina prin procesatorul de plati online euPlatesc.ro. Cardurile acceptate la plata sunt VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. In momentul in care selectati aceasta metoda de plata, la apasarea butonului
  • veti fi redirectionat catre o pagina securizata a procesatorului de plati unde trebuie sa introduceti datele cardului dumneavoastra. Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Vegis sau oricaror altor persoane neautorizate.


3. Plata in avans prin OP 

  • In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune, iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenzii veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului. 

Pentru orice detalii sau informații suplimentare legate de metodele de plată, ne puteți contacta pe email la adresa: office@biopharm.ro