Ceai ficat usurat si bila harnica (pentru afectiuni hepato-biliare) - 100g

  Ceai ficat usurat si bila harnica (pentru afectiuni hepato-biliare) - 100g

  16,50 lei
  Cantitate
  Livrare GRATUITA la comenzi de minim 200 lei :
  Livrare la usa 1-2 zile
  Livrare la easyBox :
  Livrare la easyBox
   Evaluările și recenziile clienților
  Nimeni nu a postat încă o recenzie.
  ceai125-83

     CEAI FARMANATPOIENI  FICAT USURAT SI BILA HARNICA
                                               Traditia merge mai departe!

  Produs in Romania, 100% natural din plante medicinale atent selectionate! Acest produs este ambalat manual!


  Ingrediente: amestec din 19 plante medicinale ambalat in cutie/punga hartie natur:
  - parti aeriene de Pedicuţă (Lycopodium clavatum)
  - parti aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum)
  - parti aeriene de Coada şoricelului (Achillea millefolium)
  - flori de Gălbenele (Calendula officinalis)
  - parti aeriene de Rostopască (Chelidonium majus)
  - parti aeriene de Ţintaură (Centaurium umbellatum)
  - parti aeriene de Urzică (Urtica dioica)
  - parti aeriene de Anghinare (Cynara scolymus)
  - flori de Muşeţel (Matricaria chamomilla)
  - parti aeriene de Coada calului (Equisetum arvense)
  - parti aeriene de Păpădie (Taraxacum officinale)
  - radacina de Iarbă mare (Inula helenium)
  - coaja de Cruşin (Rhamnus frangula)
  - frunze de Mesteacăn (Betula verrucosa)
  - planat intreaga de Pătlagină (Plantago lanceolata)
  - mătase de Porumb (Zea mays)
  - parti aeriene de Traista ciobanului (Capsella bursa pastoris)
  - flori de Trifoi roşu (Trifolium pratense)
  - parti aeriene de Cicoare (Cichorium intybus)

  Efect: Datorita compozitiei sale complexe acest ceai are rolul de a interveni in producerea proteinelor din sange, are rol termoreglator, ajuta ficatul la depozitarea fierului in organism, ajuta la producerea lichidului biliar, ajuta la reglarea schimbului de grasimi si la asigurarea detoxifierii organismului prin intermediul sistemelor enzimatice, ajuta ficatul la producerea factorilor de coagulare si la metabolismul hormonilor. Ajuta la menţinerea nivelului secretiilor hepato-biliare în limite normale si la funcționarea normală a ficatului.
  Recomandari: afectiuni hepato-biliare, hepatite acute și cronice, dischinezii biliare, litiaza biliara, ciroză hepatică, fiere lenese, strangulate, marita, insuficienţă hepatica, ficat marit…

  Proprietăți: de a stimula funcțiile hepato-biliare, tonic hepatic, hepatoprotector, coleretic-colagog, protejarea celulelor hepatice, funcționarea normală a ficatului şi a vezicii biliare, determina scaderea timolului. Contribuie la aseptizarea cailor biliare si la eliminarea eventualelor procese infectioase localizate la nivelul acestora. Stimuleaza secretia vezicii biliare si determina eliminarea bilei din vezica si din caile biliare extrahepatice in duoden. Participa la procesul de detoxifiere naturala a organismului.
  Acest ceai ajuta ficatul si organismul sa produca Fosfolipidele care au un rol important în cadrul hepatocitului, acestea intrând în compoziţia membranei celular, ca şi reglatori în schimbul intra- şi extracelular. Fosfolipidele esenţiale (EPL – essential phospholipids) intervin în regenerarea, întreţinerea şi funcţionarea ficatului, datorită capacităţii acestora de a forma noi membrane. Esterii digliceridici ai acidului chinolin-fosforic împreună cu acidul linoleic şi oleic (acizi nesaturaţi) refac funcţiile alterate ale ficatului, reglează activitatea enzimatică şi normalizează metabolismul lipidic şi fluxul biliar.

  Mod de preparare: Se face o infuzie din 3 linguri de plante şi 750 ml apă, când apa dă în clocot se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute.
  Mod de administrare: se beau 3 căni pe zi, cu jumătate de oră înaintea meselor principale, după care se va sta culcat pe partea dreaptă 15-20 minute.
  Durata unei cure obisnuite este de 2-4 luni pana la 6-8 luni, in raport de gravitatea si vechimea afectiunilor, doua luni urmate de doua saptamâni pauza, continuând apoi 2-4 luni neîntrerupt.
   Pentru rezultate optime, recomandăm a se folosi împreuna cu TINCTURA  DE GHINTURA FARMANAT sau cu TINCTURA  DE ROSTOPASCA FARMANAT. 
  Atenţionări: pentru pacienţii cu ciroza hepatica, cei care vor utiliza tincturile va trebui sa le puna in cana  cu ceai fierbinte si sa amestece 5-10 minute pentru evaporarea alcoolului(care de altfel este strict nerecomandat).

  Contraindicații: Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.
  Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.
  Acest ceai din plante medicinale este un SUPLIMENT ALIMENTAR care este produs sub un Sistem de Control al Calitatii Produselor si Sigurantei Alimentare HACCP si este Produs Notificat la SNPMAPS nr. 5943. 

  16 alte produse in aceeasi categorie:

   Recenzii

  Fii primul care scrie recenzia ta !