Categorii

  Crema tip Unguent cu Dragaica (Sanziene) si Galbenele

  20,99 lei
  Fara TVA
  Cantitate

      Crema tip Unguent cu Dragaica (Sanziene) si Galbenele Farmanat
                                   Traditia merge mai departe!

  Unguentul de Sanziene si Galbenele (Gallium verum si Calendula officinalis) – Sanzienele mai sunt cunoscute si sub denumirea de Dragaica – este o planta cunoscuta popular in medicina naturista si etnoiatrica pentru beneficele sale proprietati terapeutice in special in afectiunile glandei tiroide, unde dealtfel in decursul mai multor zeci de ani de utilizare, aceasta minunata planta a demonstrat, datorita principiilor pe care le contine, ca face minuni in majoritatea afectiunilor tiroidiene.

  Partile aeriene ale Sanzienelor contin substante cu actiune analgezica, antiinflamatoare si cicatrizanta. Ele ajuta glanda tiroida sa-si regleze functiile si secretiile avand rol de reglator hormonal.are , de asemenea, proprietati calmante, pentru care se folosesc in insomnie.
  Acest produs este 100%  natural, se utilizeaza doar pentru uz extern. 


  Ingrediente: Sânziene (Galium verum), Gălbenele (Calendula officinalis), ulei de floarea-soarelui, ceară de albine, uleiuri  esențiale.

  Actiuni: antiinflamator, cicatrizant, antiseptic, emolient.

  Adjuvant in: afectiuni ale glandei tiroide , (ajuta in dizolvarea noduli tiroidieni, basedoff, reglator hipo-hipertiroidismul, tiroida autoimuna…).

  Mod de utilizare: Se aplica in pelicula subtire pe gat (in zona glandei tiroide)  de 2-3 ori pe zi. 

  crema-147
  35 Produse
  Comentarii (0)
  Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.